marine boys i bergen goes crazy bom bom bom!!

Ibland känner man att man bara vill vända när man är på väg nånstans...just nu vill jag bara vrida tillbaka klockan en bit för att sen stanna tiden.. hade så sjukt kul i Bergen i natt känns lite B att sitta här i Utne igen en solig dag som denna.. Har alltid haft svårt att ställa om till vardag efter man haft så sjukt kul...


Hade  världens underbaraste dag igår.  den  kommer det bli en repris på väldigt snart hoppas jag!

Idag är det för övrigt Tisdag  så  imorgon är de back to work kl 07.00
Närmast i sikte är Midsommar...*Hoppas,hoppas,hoppas*

Bergen va super mysigt lite stört, men kul. Vi visste att de inte fanns ett ändaste hotel rum i bergen då vi for, men allt löser sig tänkte vi.. allt löste sig efter mycket letande så hittade vi de sista hotel rummet i bergen SAS Radisson ä bara 2000 för en natt eller ska vi va mera exakta 2 timmar... Haha. Men de va ju självförvållat? stavning?

Holländska marinen fick bli vårt sällskap shit va kul vi hade vilka underbara killar vi mötte...  natten spenderades på deras båt med massa musik och trevligt sälskap. Glenn vilken gentleman du va som följde mig till hotelet trots att du skulle upp tidigt.

här kommer lite pics från gårdagen..... enjoy:)










Summan av kardemumman va att de va en helt fantastisk måndag i Beregn...:)

Nu blir det våfflor med gänget för att fira av sofie som drar hem tilkl stockholm men förhoppningsvis kommer hon tillbaka:)

Pusss kram

Emma




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0