Våren har kommit!!

Underbart vakna upp genom att solen lyser mig rakt i ansiktet jag känner mig så lycklig i dag som ett barn på julafton precis innan tomten kommer. Tog på mig mina tights min skinjacka och begav mig ut på en promenad skön musik i lurarna och bara njöt av solen och dom ny putsade gatorna. Kreativiten fortsatte när jag kom hem bakade scones och gjorde i ordning en stor kopp te.

Nu är det verkligen vår och våren får ju vem som helst att blommstra!  Gårdagen bjöd även den på fina stunder prommis med carina och maria jobb och häng på gästen med de vanliga gänget. Nu är det snart dags att tagga till jobbet bara ta en dusch putsa naglarna sen är jag redo inför vad dagen skall bjuda på.

Bara 11 dagar kvar till värme bad. solblekthår längtar så!


Ha en fin dag och glöm inte bort att släcka klockan 20.30

Kos og klem

Emma

Gokväll dudes!!

Gokväll dudes!!

Har som vanligt haft tusen saker för mig och bloggen har blivit lidande.. tror dock att det på något sätt är positivt att mina dagar flyter på om inte annat. Det händer saker hela tiden nu både bra och dåliga men,
Jag tror att allt händer av en mening. Saker kommer till en när man behöver d som mest. D handlar nog bara om att våga öppna ögonen o se vilka tecken som kommer mot en. Vissa e väl dolda! Men även om d e en lina som bara svischar förbi i farten så kan man om man e beredd kanske hinna o våga greppa den, eller hur?! Jag ska va beredd nu... Hoppas verkligen att jag vågar fortsätta tro att jag kan. Jag e så trött på att må så här o ändå så glad för allt jag fått gå igenom. Mina erfarenheter kan ingen ta ifrån mig. Men i slutändan så e d bara genom min egen vilja som jag kan förändras! 

Kvällen idag var kalas mysig en prommis med fina Carina fick avslutas med våfflor och massa mys kenneth Emma, Daniel maria anslöt senare på kvällen även henkeboy tittade förvi typ 3 sekunder..  Just nu sitter jag bara och väntar på att de ska bli den 8 april för då går flyget mot Hurghada bara sol och avkoppling de är ja så värd.


 
Idag ringde jag hem till min älskade mamma och möttes av Nellie i telefonen som var på besök som alltid:) blev varm i hela hjärtat av att prata med dig. saknar dig så mycket även lul va där ni är dom bästa som finns älskar er så mycket! Nu är klockan snart 02.00 och det är dags att knyta i hop säcken för denna dag!

 

Nu ska jag gå o lägga mig me en positiv känsla i mig! D har jag bestämt!

kos og klem


Löpning är som balsam för själen inte idag!

Efter 3 timmars sömn vaknade jag utvilad och pigg som bara en lärka kan vara hur jag nu kan va utvilad är ju iof rätt märkligt, men upp Gick jag  åt en tallrik gröt och drack mitt morgon kaffe. Bestämmde mig för att ge mig ut på en löptur dumt tänkt...  Då vägarna i Norge inte är lika raka som hemma i mitt stockholm så kan ju allt hända såklart med min maximala otur så skedde de ju såklart en olycka. skulle bara väja för en lastbil men flaxade till och föll så med ett svullet knä med två jack i så summerar jag denna löptur som en katastrof, men är ändå glad för formen känns annars riktigt bra! Biter i hop hoppar in i duschen å gör mig redo för lite jobb hur detta ska gå de vet ja inte, men jag kan bara göra mitt bästa som alltid.

Förutom ett ont knä så känner jag mig riktigt glad och lycklig!!!

Kos og klem

Emma


Morning glory!!

Nu försöker jag fixa  lite på bloggen, betala mina räkningar i sista sekund o bara ta d lugnt hemma. Sen ska jag förbereda mig för dagens gympass de ska bli rappa intervaller abs and ass:)  Wohooo! Va kul att köra lite gym igen! Kul att träna  överhuvudtaget igen, hahaha. har vart slö men senaste veckorna har ja fått lite rutin på träning äntligen!!

Men jag väljer verkligen mina tillfällen. Nu ska allt jag gör kännas rätt i magen. O d gör verkligen d här! gym e verkligen en av dom grejer som jag gillar o känner mig hemma med, även om yogan  kommer starkare o starkare inom mig. Men vem har sagt att man inte kan kombinera?! Vafaan, brinner jag för fler saker o kan dom dessutom o e redo att utmana mig o utvecklas inom dom...Varför inte bara köra då?! Yes, så tänker jag o så lever jag! Har funderat att på att utbilda mig till yoga instruktör varför inte jag älskar yoga i alla dess former!!!



Ikväll händer inte mycket blir att jobba känns bra ikväll är jag själv på jobbet hoppas på massa gulliga jester så kommer kvällen bli lyckad:) Jag måste bara få inspirera mina läsare till en helt fantastisk blogg Carashake.blogg.se läs och njut en ung kvinna i sina bästa dagar som är bosatt i sitt underbara götlaborg kär och galen en ren livsnjutare.


Kos og klem

Emma

 

 


Insikter gör ont!!

Har just kommit hem från jobbet myströjan är på och teet står bredvid fortfarande för varm för att drickas.
Hela dagen har jag vart fylld av en olustig känlsa. Eller egentligen så har jag vart fylld av en sån känsla den senaste veckan. Jag vet inte varför eller va d e. Men nånting inom mig bultar o gör ont. Jag känner mig nästan fången i mig själv o d känns som att jag bara står o stampar. Va e egentligen min mening? Va e jag här för att göra? Jag känner mig så ensam! D e så svårt att förklara men jag har känt mig så fruktansvärt liten o ensam den senaste tiden att jag bara vill lägga mig ner o gråta o bli klappad på.

Jag tror jag e inne i en sån där period igen då jag kommer till massa insikter. Dom brukar göra jävligt ont men också vara väldigt lärorika o utvecklande. Jag ifrågarsätter folk o deras beteende. Jag känner mig osäker bland alla människor o märker hur jag börjar genomskåda o undersöka vilka som jag verkligen kan lita på o vilka som verkligen tycker om mig för mig. Jag har lyft huvudet ifrån mig själv o börjat våga titta upp på folket runt mig, iakta deras beteende o rannska mig själv o dom, vilka beteenden jag vill behålla, vilka jag ogillar o vilka jag gillar. Hur man ska betee sig o vara som en bra medmänniska? Saker händer!

D måste vara så d e! D e en utvecklingsfas igen o den gör ont! Jag har en fin Johan som är den bästa kompisen man kan ha han sa   att d här e bra. Att d e en tydlig utveckling när man vågar börja lyfta huvudet o se andra. Jag har aldrig tänkt på d så innan, men jag tror faan han  har rätt! Jag e fruktansvärt sårbar o känslig just nu.

Jag vet att d kanske låter lite krångligt o svajjigt. Men jag skriver bara direkt ur mitt hjärta nu. Jag har inte ork till annat, måste få ur mig det här! Vill inte behålla alla tankar inombords ensam. D e jobbigt! Men bäst av allt e att jag vet att d e nu jag kanske inte bara står o stampar som jag tror. D kanske faktiskt händer mer än va jag fattar själv just nu i rätt riktning... Jag borde lära av min resa hittills o våga lita till min påbörjade väg o resa. Men ibland kan jag känna mig så otroligt misslyckad o felplacerad...

Jag ska bara lägga mig ner i sängen nu med en bra bok och  me mina tankar. Jag behöver nog det! Saker sker inte över en natt. D krävs mycket tårar, bearbetning, tankar o känslor för att komma vidare i livet. Jag lever på riktigt nu! D e d jag gör! O jag ska faan va glad över det!

Oj jag skulle ju lagt mig i sängen, men jag klickade in på Nelly.se och fann mig just en klänning bara ett klick bort:) snart i Emmas garre!! vad tycker ni??

Kos og klem

Emma


hur kan en känsla va så svår beskrivlig!!

Jag mår bra efter min natt med mycket sömn  O just nu lever jag i stunden, orkar inte stressa upp mig för alllt som komma skall. Jag har ofta en tendens att göra d.... Ligga flera veckor före i tankarna o ha konstant ont i magen för allt som väntar, förväntas, allt som inte finns att se fram emot o sånt där. Ja, ni fattar! 

Jag tömde ut en del igår o fick tillbaka ett inre lugn för  en stund sjukt hur mycket man kan tänka och fundera när man jobbar 15 timmar ja  Iallafall ett ytligt inre lugn. Oron ligger därinne o skumpar runt. Men jag tänker inte låta den ta över just nu. Jag e faan värd ett dygn i lugn o ro o stillhet. Jag vill njuta va känslan som jag fick  igår efter ett långt snack med Johan.  Jag vill vila i känslan av att jag har en ljus framtid framaför mig o att allt e på väg att klarna. Lite till, bara lite till e kvar innan jag kan börja hitta min inre balans på riktigt. Jag tror d iaf! Johan bad mig igår beskriva känslan exakt hur jag känner mig inför vart jag är nu vad jag vill sen och hur jag ser på mig själv om 10 år... 

Jag kan inte beskriva den känslan jag känner just nu. Men jag e förväntansfull, orolig, känslig o otroligt kärleksfull. Lite som jag kan tänka mig att jag många gånger kunde känna som barn i lite osäkra situationer men me tryggheten att jag klarar mig själv! Hmm, jag sa ju att den va svårbeskrivlig...

Ne nu ska jag put on my face och do some working!!

Kos og klem


RSS 2.0